Legenderne Overlord 4. maj 2023
Legenderne
Synes du banesvømning eller løbebåndet er trivielt og kedeligt? Eller ønsker du en sport, hvor fællesskabet er i centrum? Så er vores aktivitetshold ”Legenderne” helt sikkert noget for dig.

Her er der plads til alle mænd, der ønsker at komme op af sofaen og dyrke motion på svømmehold med afvekslende aktiviteter, motion, sammenhold og god stemning i omklædningsrummet.

Vores instruktører vil sørge for, at du motiveres til at deltage i de mange forskellige svømmeaktiviteter. Du kommer bl.a. til at prøve kræfter med undervandsrugby, livredning, AquaCross, dykkeudfordringer, stafetter, ’tonserbold’, udspringsøvelser og meget mere. På holdet er der plads til alle, der har lyst til at være aktive og have det sjovt i fællesskab med andre. Aktiviteterne er udfordrende for alle niveauer – fra en nybegynder til den habile svømmer.

Kom og få fede oplevelser i fællesskab med andre mænd – det kræver ikke andet end, at du er parat til at være aktiv i vandet sammen med en flok vandglade mænd.

Tredje halvleg og fællesskab i top
Vi indbyder til, at deltagerne på holdet udover aktiviteter og sjov i bassinet, mødes til andre sjove og sociale arrangementer. Det kan være udendørs aktiviteter, som fodbold og floorball på Fællesskabspladsens aktivitetsbane eller grillaftener på Fælleskabspladsen, hvor deltagerne kan booke grillhytten Helios med tilhørende udekøkken. Her kan deltagerne grille, hygge og få sig en velfortjent kold øl.

Tilmelding og priser

Vi tilbyder Legenderne én gang om ugen – hver tirsdag fra 20.45-21.30 i 25-meter bassinet.

  • Pris for en hel sæson: 1.805 kr. + online gebyr 
Øvrigt Information

Alle medlemmer samt klippekortsbrugere skal ved første indmeldelse samt ved køb af klippekort tilkøbe et adgangsgivende armbånd til 150 kr. 

Ved køb af armbånd bedes du i købet skrive navnet og alder på den som skal bruge armbåndet, så vi kan kode armbåndet til den korrekte bruger 

Du får dit armbånd udleveret ved frontdisken i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter

Ved udlevering af armbånd skal du sige navnet på den som skal benytte armbåndet.

Armbåndet er personligt og kodes, så det giver adgang til omklædningsrummet samt et skab i forbindelse med din(e) svømmetider. 

Armbåndet har min. 2 års levetid og bliver kodet til dine hold og tider i indeværende sæson. 

Dine klip vil altid kunne ses via dit indgangsarmbånd

Hver gang du har været til svømning vil du få en mail med antal aktive klip tilbage på dit indgangsarmbånd

Når dit armbånd er ved at være tømt for klip, vil du også blive mindet om, at det er tid til at tanke op på armbåndet 

Går I til svømning til baby- eller småbørnshold, så kodes det adgangsgivende armbånd til barnets navn – ved baby- og småbørnshold, skal der kun bruges et adgangsgivende armbånd pr. barn.

Lystrup Svømning

Tilmeld dig i dag