AquaFitness til Gravide

Målrettet træning igennem hele graviditeten

Det er godt at være i god form, når du er gravid. AquaFitness til gravide giver alle gravide mulighed for at dyrke målrettet motion igennem hele graviditeten. Svømnings AquaFitness til gravide giver dig sammen med andre gravide får mulighed for at træne og styrke din krop.

Vi vil med vores træningstilbud sigte på at skabe velvære i kroppen og aflaste graviditetsgener, så du kan føle dig bedre tilpas, mens du er gravid. Samtidig begrænser motion under din graviditet også vægtøgning og styrker dine led, muskler og knogler, så din krop bedre kan klare den øgede belastning fra graviditeten.
Du kan her downloade vores folder om aquafitness for gravide:

Download folder

Vi lægger i undervisningen vægt på

 • At træne høj puls og dermed øge forbrændingen og styrke kredsløbet
 • Bevægelighedstræning af især ryg og bækken
 • At anvende musik, der motiverer og understøtter den valgte aktivitet
 • At styrke muskler og led, som især belastes under graviditeten og i tiden derefter

Aquafitness til gravide

Du kan starte når som helst i graviditeten Formålet med træningen er at bibeholde motion og bevægelse under graviditeten, således at du er bedre rustet til fødslen og tiden efter. Træningen består af forskellige øvelser, hvor de forskellige muskelgrupper styrkes: arme, bryst, ryg, mave, balder og ben. Desuden trænes også bækkenbunden, og der laves øvelser, som optimerer venepumpefunktionen. Vi lægger vægt på bevægelighedstræning af især ryg og bækken. Følelsen af vægtløshed finder stort set alle gravide ganske vidunderlig. Samtidig med, at vægten af maven "ophæves", kan du koncentrere dig om at træne din krop uden at føle sig overbelastet eller træt. Tilmeld

AquaFitness til Gravide tilbydes 2 gange om ugen: Tirsdage kl. 18.45 - 19.30 & Lørdage kl. 11.45 - 12.30

Priser


Klippekort/billettype

Pris

Klippekort: 8 gange

550 kr.

Klippekort: 12 gange

720 kr.

Klippekort: 20 gange

1.200 kr.

Enkeltbillet

Enkeltbillet kan kun købes i billetlugen efter opbrugt klippekort.

60 kr.

Værd at vide

 • Sæsonen starter lørdag d. 14. august 2021 og slutter tirsdag d. 21. juni 2022
 • Kontingentet købes i form af klippekort, som frit kan benyttes indtil din termin. Hvis du har købt et klippekort og har termin indenfor de efterfølgende 4 uger, kan du supplere dit klippekort med enkeltbilletter.
 • Dit medlemskort fungerer som klippekort. Du skal derfor udskrive og klippe dit medlemskort ud. Medlemskortet skal medbringes hver gang til træning.
 • Du kan i din graviditet komme frit til træning og vælge, om du vil træne 1 eller 2 gange ugentlig, sålænge du har aktive klip på kortet.
 • Ved køb af klippekort er fortrydelsesretten 14 dage fra købsdato, såfremt kortet ikke er taget i brug. Der fratrækkes 150 kr i gebyr ved refusion af klippekort
 • Dit medlemskab/klip kan ikke overdrages til andre. Evt. aktive klip kan inden for nedenstående periode konverteres til klippekort til offentlig svømning/MotionSvømning.
 • Klippekort skal være konverteret senest 3 måneder efter terminsdato, herefter er kortet er ugyldigt.
X