Legenderne “Kun for Mænd”

Legenderne "Vandkamp kun for mænd"

Mandehørm og vandaktiviteter

Lystrup Svømning tilbyder dette svømme- og vand aktivitetshold til mænd, der har lyst til at komme op af sofaen og dyrke motion, og som finder løbebånd eller banesvømning for triviel og kedelig. Holdet 'Legenderne', er et hold med afvekslende aktiviteter, motion, sammenhold og god stemning i omklædningsrummet. Her får du mulighed for at bevæge dig, grine og træne i ægte mandehørmsstil sammen med andre vandglade mænd.

Holdet henvender sig til dig, som kan sige "ja" til et eller flere af følgende udsagn:

  • Du har behov for afveksling og nye oplevelser for at komme af sted til træning.
  • Du værdsætter kammeratskab og mangler et fællesskab at motionere med.
  • Du har lyst til at udvikle dine evner i vand og rykke dine personlige grænser.
  • Du finder løbesko, banesvømning og fitnesscentre uinteressant og kedeligt.
  • Du har brug for motion, der er sjov, anderledes og udfordrende.

Vores instruktører vil sørge for, at du motiveres til at deltage i de forskellige aktiviteter gennem sjove oplevelser, fed træning og god energi. Vores kompetente instruktører vil på bedste vis guide dig gennem aktiviteter som fx vandbasket, livredning, undervandsrugby og vandpolo, mens andre aktiviteter har fokus på styrke, motorik og kondition.

Et hold for alle niveauer

På holdet har vi plads til alle jer rigtige mænd, der har lyst til at være aktive og have det sjovt i fælleskab med andre rigtige mænd. Vores instruktører planlægger aktiviteter, der er udfordrende for alle niveauer - fra nybegynderen til den habile svømmer. Formålet er ikke indbyrdes konkurrence, men at udfordre sig selv i trygge rammer og med gode kammerater. Som en del af Rigtige Mænd, får du også muligheden for at opleve spændende aktiviteter uden for Lystrup Svømmehal. Tidligere har vi blandt andet dykket og spillet kajakpolo i Aarhus bugt. Du vil altså få motion, fælleskab og nye sjove oplevelser, når du er en af Lystrup Svømnings "Legender"

shutterstock_1153309768

Aktuel Pris

kr.1.035

    + gebyr
  • Pris for fuld sæson:
  • 1.465 kr.
X