SeniorMotion 55+

Velkommen til vores svømmetilbud til seniorer

Motion i vand og AquaFitness er en ideel træningform for dig, som forbedrer din kondition og styrke. Vi tilbyder Motion og AquaFitness 55+ med to forskellige træningsintensiteter, som på hvert sit niveau giver dig effektiv og fysisk træning.

Træningsforskellen på de to hold er de planlagte aktiviteter og tempoet i øvelserne. Begge hold undervises af 45 min., hvoraf 20-25 min er planlagt aktivitet.

I svømmehallen er der indsat massagedyser i kanten på den lave ende, som du frit kan benytte, og efter en god svømmetur, er der mulighed for at sætte sig til rette i saunaen.


Seniormotion 55+

Basic

Moderat Tempo

Holdet er ideelt for dig, som søger en skånsom træningsform af puls og kroppens muskler, hvor vægtbelastningen på kroppens muskler og led er minimal, men bevægeligheden er stor. Vandgymnastikken tager udgangspunkt i simple alsidige øvelser, som du kan følge i eget tempo og øge intensiteten i takt med, at du forbedrer din kondition og styrke.

Tilmeld

Aktuel pris

kr.855

    + gebyr
  • Pris for fuld sæson:
  • 1.160 kr.
SeniorMotion 55+ Basic tilbydes 1 gang ugentligt: fredag kl. 14.30.

Seniormotion 55+

Power

Højt Tempo

Holdet er ideelt for dig, som søger en udfordrende træning af både puls og styrke. Udover Motionssvømning vil du på dette hold prøve kræfter med mange forskellige aktiviteter og øvelser såsom Aquafitness, Boldspil, Samarbejdsøvelser og kreative stafetter/konkurrencer. Den alsidige og varierende træning styrker din kondition og træning samt giver dig følelsen af energi og velvære.

Tilmeld

Aktuel pris

kr.855

    + gebyr
  • Pris for fuld sæson:
  • 1.160 kr.
SeniorMotion 55+ Power tilbydes 1 gang ugentligt: fredag kl. 17.45

X