Svømmetilbud Voksne: Motion og SvømmeTeknik

Svømmetilbud til Voksne

Lystrup Svømning har lavet et program med forskellige svømmetilbud til voksne, som alle rummer mulighed for at tilgodese den enkeltes ønske om at dygtiggøre sig som svømmer. På alle vores undervisningshold til voksne, hjælper vi dig gerne med at sætte mål for din træning uanset dit svømmeniveau og behov.

OpenWater aktiviteter

Med fokus på OpenWater arrangementer samarbejder Lystrup Svømning med Running26 om bl.a. deltagelse i Xterra i Aarhus, hvorfor vi gerne vil motivere interesserede og kommende deltagere igennem et træningsforløb frem mod deltagelse i et OpenWater eller TRI Event.


VoksenMotion

hold 19

Du kan svømme så meget, du lyster i dit eget tempo på hold nr. 19. Bassinet er opdelt i svømmebaner efter forskellige tempoer, hvor der svømmes højre om - der er på alle træningstider instruktører/livreddere, som efter behov kan vejlede dig. Holdet er placeret 6 dage ugentligt på forskellige tidspunkter. Du kan på dette hold vælge at tilmelde dig for en sæson eller købe dit kontingent i form af 10-turskort eller enkeltbilletter.


Tilmeld

Deltagelse til VoksenMotion ved enkeltbillet/10-turskort

Det er muligt at deltage på VoksenMotion ved køb af enkeltbilletter eller 10-turs kort. Begge dele kan købes kontant eller via Mobilepay i Lystrup Svømnings billetkontor.

Enkeltbillet Voksen 40 kr.
10-turs kort Voksen 350 kr.

Enkeltbillet (60+) 35 kr.
10-turs kort (60+) 300 kr.

Aktuel pris

kr. 695

 • Pris for fuld sæson:
 • 1.950 kr.
VoksenMotion tilbydes 6 gange om ugen: Mandag kl. 18.00 - 18.45, Tirsdag kl. 21 - 22.00, Torsdag kl. 08.00 - 08.45, Fredag kl. 18.30 - 19.15, Lørdag kl. 8.00 - 8.45 & Søndag kl. 9.00 - 9.45


SvømmeTeknik Basic

SvømmeTeknik Basic for begyndere/let-øvede svømmere, hvor du introduceres til de forskellige stilarter - crawl, brystsvømning og rygcrawl. Som supplement til den svømmetekniske træning underviser instruktørerne også i andre svømmefærdigheder såsom bjærgning, spring og dyk tilpasset den enkeltes ønsker og niveau. Der en forudsætning, at du er fortrolig med vandet og er parat til at blive undervist med ansigtet i og under vandet.


Tilmeld

Aktuel pris

kr.565

 • Pris for fuld sæson:
 • 1.465 kr.
SvømmeTeknik Basic tilbydes en gang om ugen: Lørdag kl. 8.00 - 8.45

SvømmeTeknik Classic

SvømmeTeknik Classic er et hold målrettet svømmestærke svømmere. For at deltage på holdet, er det en forudsætning, at du kan svømme crawl, rygcrawl og brystsvømning på fortsætterniveau og mindst 100 meter uden pause. Vi arbejder med at optimere din svømmestil, vejrtrækning, balance samt at arbejde med øget "tempo", så du kan svømme længere distancer. Som supplement til svømmetræningen, så styrkes din kunnen inden for dyk, hovedspring, saltovendinger og vandtrædning.


Tilmeld

Aktuel pris

kr.565

 • Pris for fuld sæson:
 • 1.465 kr.
SvømmeTeknik Classic tilbydes 1 gang om ugen: Søndag kl. 09.00 - 09.45

SvømmeTeknik Crawl

SvømmeTeknik Crawl er et hold for let-øvede/øvede svømmere samt triatleter/OpenWater svømmere, som ønsker at optimere deres crawl og rygcrawl. Formålet er at øge svømmernes crawl/rygcrawl med henblik på at opnå udholdenhed og svømmestil for kunne svømme længere distancer. Der indlægges løbende svømmetest i træningen, så du får et realistisk billede af dit svømmetempo. Træningen niveauopdeles og suppleres med puls og samarbejdsøvelser.

Til de, der har ambitioner om OpenWater svømning, vil vi være behjælpelige med at målrette program og træning hertil.


Tilmeld

Aktuel pris

kr.565

 • Pris for fuld sæson:
 • 1.465 kr.
CrawlTeknik tilbydes 1 gang om ugen: Onsdag kl. 20.30 - 21.15

SvømmeTeknik Crawl Xtra

SvømmeTeknik Crawl Xtra er et hold for særlig gode svømmere/triatleter, som ønsker at svømme- samt intervaltræne efter programmer, der optimerer såvel teknik som udholdenhed. Det er muligt på dette hold at lave individuelle programmer samt øve hurtighed og styrke. For at deltage på holdet er det en forudsætning, at du kan svømme crawl på fortsætterniveau - mindst 200 meter uden pause. Til de, som har ambitioner om OpenWater Swimming, vil vil være behjælpelige med at målrette program og træning hertil.


Tilmeld

Aktuel pris

kr.565

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.465 kr.
CrawlTeknik Extra tilbydes 1 gang om ugen: Onsdag kl. 20.30 - 21.15

   

OBS!!

Hjemmesiden er under ombygning.

Holdtilmelding åbner for SFO hold d.19/5 alle andre hold bliver der åbnet for d 22/5.

Holler Box
X