VANDPOLO HOLDER ÅBENT HUS

Åben Hus Vandpolo - Gratis vandpolodag for drenge og piger mellem 8 og 14 år.

Torsdag den 6. august mellem kl. 15.30 og 17.30 holder Lystrup Svømning vandpolo ”Åbent hus” for alle svømmeglade piger og drenge.

Der er plads til alle uanset om du er en haj til at svømme eller ej, vi har nemlig bælter til rådighed. Det eneste du derfor skal medbringe er dit badetøj, håndklæde og gode humør. Så sørger vi for, at vi får en hyggelig vandpolo-dag.

Tilmelding til dagen skal ske på mail forening@lystrupsvoemning.dk senest onsdag den 5. august. Ved tilmelding skal vi have barnets navn og alder.

Hvad er vandpolo?

Vandpolo er for dig, som kan lide holdsport og ønsker at prøve kræfter med en anderledes sport, der indeholder masser af aktiviteter, udfordringer og målrettet træning. Den eneste forudsætning er, at du kan begå dig i vand og ikke har noget imod at få vand i hovedet.

Hos Lystrup Svømning lægger vi vægt på fællesskabet og de sociale og sjove oplevelser til både træning, kampe og turneringer. Vores trænere er indstillede på, at alle spillere uanset niveau skal være en del af holdet og får gode oplevelser med hjem fra træning og kamp.

Lystrup Svømning er den eneste klub i Aarhus området, som tilbyder vandpolo. Vi ønsker at bidrage til aktivitet inden for ”vandpolo verdenen”, og derfor afholder vi hvert år Lystrup Vandpolo Cup for U11, U13 og U15 hold.

Opsætningen af vandpolokampe er forskellige alt efter om du er barn eller voksen. Læs mere om dette under de enkelte kategorier:

X