Vi søger nye sponsorer!

 Vi bygger Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter, Momentet, som skal fordre til samling, aktivitet og fællesskab. Momentet skal fungere som Lystrups nye bymidte og samlingspunkt, hvorfor vi leder efter nye sponsorer. Kender du nogle som kan give et sponsorat, så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Kontakt Rikke Johnsen på forening@lystrupsvoemning.dk for at høre om dine muligheder som sponsor

Læs mere omkring projektet her

 

Svømme- og træningstilbud


Du og din familie har mulighed for at være aktive sammen og hver for sig i Lystrup Svømmehal.

Vores hold er tilrettelagt, så de giver såvel børn som voksne de bedste muligheder for lærerige og spændende oplevelser i vandet.

Vi er derfor hvert år opmærksomme på at udvikle vores svømmetilbud til forskellige målgrupper og aldre.


 

 


Klik her og læs om alle vores hold og tilbud Vi har løbende tilmelding til hold med ledige pladser Ses vi på SOMMERCAMP 2020?? Uge 27 er UDSOLGT Skynd dig at sikre dig en plads i uge 32 Signeret plakat af Hans Krulls "Mågekysset" Original trykt og nummereret med støtte til Lystrup Svømning "Legenderne" - Mandehørm og værkstedshumor ....sjove og anderledes vandaktiviteter kun for mænd Til Friske Børn og Teens ActionSport 8 - 14 år Vælg mellem Challenge, Girls, Rescue Kids og TRI Hold dig i form gennem din graviditet Tirsdag kl. 18.15 - 19.00 & Lørdag kl. 11.45 - 12.30 Velkommen til Baby- og Småbørnssvømning Fra 4 mdr. - 5 år Alle børn kan lære at svømme........
 

Du finder os lige her!

Lystrup Svømning

Vore sponsorer og partnere:

Hummel
Sport 24
Djurslands Bank i Lystrup
TYR
Super Brugsen i Lystrup
OK Benzin
X