Svømme- og træningstilbud


Du og din familie har mulighed for at være aktive sammen og hver for sig i Lystrup Svømmehal.

Vores hold er tilrettelagt, så de giver såvel børn som voksne de bedste muligheder for lærerige og spændende oplevelser i vandet.

Vi er derfor hvert år opmærksomme på at udvikle vores svømmetilbud til forskellige målgrupper og aldre.


 
Skousen Risskov stoet

 


Klik her og læs om alle vores hold og tilbud Vi har løbende tilmelding til hold med ledige pladser "Legenderne" - Mandehørm og værkstedshumor ....sjove og anderledes vandaktiviteter kun for mænd Til Friske Børn og Teens ActionSport 8 - 14 år Vælg mellem Challenge, Girls, Rescue Kids og TRI Hold dig i form gennem din graviditet Tirsdag kl. 18.15 - 19.00 & Lørdag kl. 11.45 - 12.30 Velkommen til Baby- og Småbørnssvømning Fra 4 mdr. - 5 år Alle børn kan lære at svømme........
 

Du finder os lige her!

Vore sponsorer og partnere:

Hummel
Sport 24
Djurslands Bank i Lystrup
TYR
Super Brugsen i Lystrup
OK Benzin

COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 24. februar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 5. april. Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med påskeferien. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dk Ved spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X