SeniorMotion - svømmetilbud for personer over 60

Motion i vand og AquaFitness er en ideel træningsform for dig, der vil motionere og have socialt samvær sammen med andre seniorer. Derudover har træning i vand mange fordele, da vandets bærende egenskaber blandt andet giver dig god bevægelighed, samt beskytter dine led mod unødvendige overbelastninger. Hos Lystrup Svømning tilbyder vi til personer over 60 år en række hold med forskellige niveauer af motion, gymnastik og velvære i bassinet. De fleste hold tilbydes i vores varmtvandsbassin og enkelte hold i vores 25-meters bassin.

Vi lægger vægt på, at:

 

Nye holdtilbud

Med uvidelsen af vores nye varmtvandsbassin i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter, åbner vi for en række nye holdtilbud for seniorer. I tidligere sæsoner har vi kun haft to svømmetilbud for seniorer - begge træningsgange om fredagen. Disse to hold bibeholdes, mens en flere forskellige nye hold også er kommet til. Disse kan du læse mere uddybende om herunder.

 

SeniorMotion Power

SeniorMotion Power er for dig, som ønsker målrettet og varieret træning sammen med andre seniorer. Holdets varighed er 45 minutter, hvoraf 30-35 minutter er fastlagt til fælles træning som AquaFitness, vandgymnastik, simple bold- og konkurrenceøvelser, samt andre sociale motionsaktiviteter, der vil udfordre både din styrke, balance og kondition. Den resterende tid er afsat til motionssvømning, hvor der også er mulighed for sparring og udvikling af svømmeteknik.

SeniorMotion Power tilbydes to gange ugentligt - en gang i 25-meter bassinet og en gang i varmtvandsbassinet. Der vil selvsagt kunne være højere intensitet på holdet i 25-meter bassinet, men til gengæld tilbyder varmtvandsbassinet en mere skånsom og varieret træningsform, hvor især styrketræningen kan foregå med mange flere forskellige redskaber og muligheder for både at være på bassinkanten og i vandet. Tiderne og priser for de to hold fremgår herunder:

Pris: 1.650 kr.

Pris: 1.350 kr.

Tilmeld dig her ved at skrive "SeniorMotion Power" i søgefeltet og vælge et af vores to holdtilbud.

 

SeniorMotion Basic

SeniorMotion Basic er en mere skånsom træningsform end vores Power-hold, og er for dig, der ønsker et motionstilbud i fællesskab med andre. Udover motionssvømning vil der altid være afsat 25-35 minutter til fælles træningsøvelser såsom vandgymnastik og andre simple øvelser, der er skånsomme for led og muskler. Dette har til formål at forbedre din kondition, balance og styrke. Alle øvelser kan følges i eget tempo.

Vi har tre Basic-hold - alle i dagtimerne. To af disse foregår i vores varmtvandsbassin med muligheder for alsidig  på følgende tidspunkter:

Pris: 1.650 kr.

De sidste Basic-hold er SeniorMotion Fredags Basic. Det særlige ved dette hold er, at der er adgang til både 25-meter bassinet og varmtvandsbassin. Typisk vil der her være fælles aktiviteter i 25-meter bassinet de første 30-45 minutter, mens de sidste 30 minutter er helliget ophold og afslapning i det varme bassin med mulighed for spa, saunaer og koldvandsspand.  Fredags Basic finder sted i tidsrummet 14.00-15.15 om fredagen.

Pris: 1.850 kr.

Tilmelding til holdene foregår her. I søgefeltet skriver du enten "SeniorMotion Basic" eller "SeniorMotion Fredags Basic."

 

SeniorMotion BrainFit

SeniorMotion BrainFit er for seniorer, der ønsker et aktivt træningstilbud i vand, der både udfordrer din fysiske formåen og stimulerer din hjernes ydeevne. Træningen på holdet vil både have AquaFitness-aktiviteter som kan forbedre din styrke, kondition, kredsløb og balance. Derudover vil der også være varierende koordinationsøvelser, som stimulerer dig. Træningen afsluttes med udstrækningsøvelser.

SeniorMotion BrainFit tilbydes to gange om ugen på følgende tidspunkter:

Pris: 1.650 kr.

Tilmeld dig her ved at skrive "SeniorMotion BrainFit" i søgefeltet, og vælg det tidspunkt, som passer dig bedst.

 

Adgangsgivende armbånd

Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter har et elektronisk adgangssystem. Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE  derfor investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

 

Holdene starter/slutter

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.